Essential oils in food preservation, flavor and safety

Essential Oils in Food Preservation, Flavor and Safety discusses the major advances in the understanding of the Essential Oils and their application, providing a resource that takes into account the fact that there is little attention paid to the scientific basis or toxicity of these oils. This book...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Preedy, Victor R. (Editor) 
Korporace: ScienceDirect (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Amsterdam ; Boston ; Heidelberg ; London ; New York ; Oxford ; Paris ; San Diego ; San Francisco ; Singapore ; Sydney ; Tokyo : Academic Press is an imprint of Elsevier, 2016
Žánr/forma:sborníky
elektronické knihy
ISBN:9780124166448
012416644X
978-0-12-416641-7
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura