Handbook of herbs and spices Volume 2 /

Herbs and spices are among the most versatile ingredients in food processing, and alongside their sustained popularity as flavourants and colourants they are increasingly being used for their natural preservative and potential health-promoting properties. An authoritative new edition in two volumes,...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Peter, K. V., 1948- (Editor) 
Korporace: ScienceDirect (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Oxford ; Cambridge ; Philadelphia ; New Delhi : Woodhead Publishing, 2012
Edice:Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition
Žánr/forma:příručky
elektronické knihy
ISBN:978-0-85709-568-8
978-0-85709-040-9
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura