Sensory analysis for food and beverage quality control : a practical guide

Producing products of reliable quality is vitally important to the food and beverage industry. In particular, companies often fail to ensure that the sensory quality of their products remains consistent, leading to the sale of goods which fail to meet the desired specifications or are rejected by th...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Kilcast, David (Editor) 
Korporace: ScienceDirect (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton ; Boston ; New York ; Washington, DC : Oxford ; Cambridge ; New Delhi : CRC Press ; Woodhead Publishing, 2010
Edice:Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition
Žánr/forma:příručky
elektronické knihy
ISBN:978-1-84569-951-2
978-1-84569-476-0
1-84569-476-7
1845699513
978-1-4398-3142-7
1439831424
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura