More than beef, pork and chicken : the production, processing, and quality traits of other sources of meat for human diet

This comprehensive work explores the demand, supply and variable consumer attitude toward a wide variety of unconventional and exotic animal species that are consumed in different parts of the world. Individual chapters focus on the consumption of horse meat, camel, buffalo, sheep, rabbit, wild boar...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Lorenzo, José Manuel (Editor)
Munekata, Paulo E. S. (Editor)
Barba Orellana, Francisco José (Editor) 
Toldrá, Fidel (Editor) 
Korporace: ProQuest Ebook Central (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham : Springer, 2019
Žánr/forma:sborníky
elektronické knihy
ISBN:978-3-030-05484-7
978-3-030-05483-0
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura