Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Šedivý, Petr (Autor) 
Další autoři: Hanus, Martin (Autor)
Řehák Nováková, Eva, 1964- (Autor) 
Smrž, Radovan (Autor)
Skřivan, Pavel (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2016
Edice:Knižnice pekaře a cukráře
Žánr/forma:monografie
ISBN:978-80-905481-4-5
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:66/17
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:102/17
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:1268/16
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:101/17