Magnetic resonance in food science : defining food by magnetic resonance

Magnetic Resonance has become an established technique to improve the understanding of food systems. Capturing contributions from a whole range of applications in food and representing the latest technical innovations, this will be a contemporary book on the topic. Based on a conference which has es...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Laghi, Luca, 1975- (Editor)
Belton, P. S. (Editor)
Korporace: Royal Society of Chemistry (Great Britain)
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: London : Royal Society of Chemistry, 2015
Edice:Special publication (Royal Society of Chemistry (Great Britain)) ; 349.
Žánr/forma:elektronické knihy
ISBN:9781782622741
1782622748
1782620311
9781782620310
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura