Sledování obsahu pomalu stravitelného škrobu v laboratorně připravených extrudovaných výrobcích = Monitoring of slowly digestible starch in laboratory prepared extruded products

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Smrčková, Petra (Autor)
Další autoři: Šárka, Evžen, 1953- (Autor) 
Pour, Vladimír, 1959- (Autor) 
Chena, David (Autor)
Médium: Článek
Zdrojový dokument: Listy cukrovarnické a řepařské , Roč. 131, č. 5/6 (2015), s. 200-202
Jazyk:čeština
Žánr/forma:články
ISSN:1210-3306
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, k vypůjčení
Fond NTK Roč.131:č.1-6(2015) Sklad TP375 .L57 v.131 no.1-6 R 10611/49