Aplikaci moderních metod pro studium mikroorganismů v potravinách disertační práce

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Purkrtová, Sabina (Autor práce) 
Další autoři: Pazlarová, Jarmila, 1941- (Vedoucí práce) 
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav biochemie a mikrobiologie  
Médium: Rukopis
Jazyk:čeština
Vydáno: 2014
Žánr/forma:disertace
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01419ntm a2200325 a 4500
001 000957406
003 CZ PrSTK
005 20150317080747.0
008 150128s2014 xr a f m 000 0 cze d
040 |a ABD025  |b cze 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 579.67(043) 
080 |a 543.51:543.645.6(043) 
100 1 |a Purkrtová, Sabina  |7 ntk2015859791  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikaci moderních metod pro studium mikroorganismů v potravinách  |h [rukopis] :  |b disertační práce /  |c Sabina Purkrtová ; školitel Jarmila Pazlarová 
246 3 5 |a Application of modern methods for study of food microorganisms 
260 |c 2014 
300 |a 96 s. :  |b il. 
500 |a Seznam zkratek 
546 |a Resumé v angličtině a češtině 
502 |a Disertace (PhD.)--Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav biochemie a mikrobiologie, Praha, 2014 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
650 0 7 |a hmotnostní spektrometrie  |x ch  |7 psh5705  |2 psh 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |x pp  |7 psh8614  |2 psh 
650 0 7 |a bílkoviny  |x ch  |7 psh6187  |2 psh 
700 1 |a Pazlarová, Jarmila,  |d 1941-  |7 mzk2005286543  |4 ths 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Ústav biochemie a mikrobiologie  |7 kn20020321360 
910 |a ABD025 
996 |a 967  |b 3198132351  |c 140914  |d 20141231  |g V D 3992  |l Sklad  |t 11