Extruzní proces v cereální a cukrovinkářské technologii = Extrusion Process in Cereal and Confectionery Technologies

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Šárka, Evžen, 1953- (Autor) 
Další autoři: Čopíková, Jana, 1943- (Autor) 
Smrčková, Petra (Autor)
Médium: Článek
Zdrojový dokument: Listy cukrovarnické a řepařské , Roč. 129, č. 11 (2013), s. 350-354
Jazyk:čeština
Žánr/forma:články
ISSN:1210-3306
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, k vypůjčení
Fond NTK Roč.129:č.5/6-7/8+příl.,9-12(2013) Sklad TP375 .L57 v.129 no.5-12 R 10611/46