Extruzní proces v cereální a cukrovinkářské technologii = Extrusion Process in Cereal and Confectionery Technologies
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Článek |
Zdrojový dokument: | Listy cukrovarnické a řepařské , Roč. 129, č. 11 (2013), s. 350-354 |
Jazyk: | čeština |
Žánr/forma: | články |
ISSN: | 1210-3306 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Sklad, k vypůjčení
Požadavek |
Fond NTK | Roč.129:č.5/6-7/8+příl.,9-12(2013) | Sklad | TP375 .L57 v.129 no.5-12 | R 10611/46 |