Použití některých moderních fysikálně chemických metod v potravinářské chemii
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Korporace: | |
Médium: | Rukopis |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Praha :
1962
|
Žánr/forma: | habilitační práce |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00755ntm a22002174a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000942175 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20200131135528.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 120110s1962 xr f m |||||0 cze | ||
040 | |a ABD025 |b cze | ||
100 | 1 | |a Davídek, Jiří |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Použití některých moderních fysikálně chemických metod v potravinářské chemii |h [rukopis] / |c Jiří Davídek |
260 | |a Praha : |c 1962 | ||
300 | |a 232 s. | ||
502 | |a Habilitace--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze | ||
653 | 0 | |a potravinářství | |
655 | 7 | |a habilitační práce |7 fd185153 |2 czenas | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |7 kn20010710384 | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a 967 |b 3198303619 |c 180841 |d 20190107 |g V D 349 |l Sklad |t 11 |