Použití některých moderních fysikálně chemických metod v potravinářské chemii

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Davídek, Jiří (Autor práce)
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze  
Médium: Rukopis
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : 1962
Žánr/forma:habilitační práce
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00755ntm a22002174a 4500
001 000942175
003 CZ PrICT
005 20200131135528.0
007 ta
008 120110s1962 xr f m |||||0 cze
040 |a ABD025  |b cze 
100 1 |a Davídek, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Použití některých moderních fysikálně chemických metod v potravinářské chemii  |h [rukopis] /  |c Jiří Davídek 
260 |a Praha :  |c 1962 
300 |a 232 s. 
502 |a Habilitace--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze 
653 0 |a potravinářství 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze  |7 kn20010710384 
910 |a ABD025 
996 |a 967  |b 3198303619  |c 180841  |d 20190107  |g V D 349  |l Sklad  |t 11