The maillard reaction interface between aging, nutrition and metabolism

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Thomas, Merlin (Editor)
Forbes, Josephine (Editor)
Médium: Program
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cambridge, Royal Society of Chemistry, 2010
Edice:Special publication
Žánr/forma:elektronické knihy
ISBN:9781849732123
1849732124
Témata:
On-line přístup:Online verze
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01241cam a22003617a 4500
001 000940741
003 CZ PrICT
005 20210210234916.0
006 m d
007 cu||||||||||||
008 100611e201008uuxxka |s|||||||0|0 eng|d
020 |a 9781849732123 
020 |a 1849732124 
022 |a 0260-6291 
040 |a UK-WkNB  |b cze  |c UK-WkNB  |d ABD025 
245 0 4 |a The maillard reaction  |h [elektronický zdroj] :  |b interface between aging, nutrition and metabolism /  |c edited by Merlin Thomas, Josephine Forbes 
260 |a Cambridge,  |b Royal Society of Chemistry,  |c 2010 
300 |a 263 s. :  |b 78 b&w, il., 18 
490 1 |a Special publication ;  |v v. 322,  |x 0260-6291 
500 |a Ebook. 
506 |a Přístup pouze z domény vscht.cz 
538 |a PDF: Adobe PDF. 
500 |a Epublication based on: 9781849730792. 
653 0 |a dietika a výživa 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářské technologie  |x pp  |7 psh8767  |2 psh 
700 1 |a Thomas, Merlin  |4 edt 
700 1 |a Forbes, Josephine  |4 edt 
776 0 8 |i Tištěná verze: 
830 0 |a Special publication 
856 4 |u https://doi.org/10.1039/9781849732123  |y Online verze 
910 |a ABD025 
950 |a RSC  |b eBook Collection 2010