The maillard reaction interface between aging, nutrition and metabolism
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Program |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Cambridge,
Royal Society of Chemistry,
2010
|
Edice: | Special publication
|
Žánr/forma: | elektronické knihy |
ISBN: | 9781849732123 1849732124 |
Témata: | |
On-line přístup: | Online verze |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01241cam a22003617a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000940741 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20210210234916.0 | ||
006 | m d | ||
007 | cu|||||||||||| | ||
008 | 100611e201008uuxxka |s|||||||0|0 eng|d | ||
020 | |a 9781849732123 | ||
020 | |a 1849732124 | ||
022 | |a 0260-6291 | ||
040 | |a UK-WkNB |b cze |c UK-WkNB |d ABD025 | ||
245 | 0 | 4 | |a The maillard reaction |h [elektronický zdroj] : |b interface between aging, nutrition and metabolism / |c edited by Merlin Thomas, Josephine Forbes |
260 | |a Cambridge, |b Royal Society of Chemistry, |c 2010 | ||
300 | |a 263 s. : |b 78 b&w, il., 18 | ||
490 | 1 | |a Special publication ; |v v. 322, |x 0260-6291 | |
500 | |a Ebook. | ||
506 | |a Přístup pouze z domény vscht.cz | ||
538 | |a PDF: Adobe PDF. | ||
500 | |a Epublication based on: 9781849730792. | ||
653 | 0 | |a dietika a výživa | |
655 | 7 | |a elektronické knihy |7 fd186907 |2 czenas | |
650 | 0 | 7 | |a potravinářské technologie |x pp |7 psh8767 |2 psh |
700 | 1 | |a Thomas, Merlin |4 edt | |
700 | 1 | |a Forbes, Josephine |4 edt | |
776 | 0 | 8 | |i Tištěná verze: |
830 | 0 | |a Special publication | |
856 | 4 | |u https://doi.org/10.1039/9781849732123 |y Online verze | |
910 | |a ABD025 | ||
950 | |a RSC |b eBook Collection 2010 |