The sensory evaluation of dairy products
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
New York :
Springer,
2009
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 978-0-387-77406-0 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01068cam a22002774a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000940522 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20101005114614.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 080827s2009 xxua f b |001 0 eng d | ||
020 | |a 978-0-387-77406-0 | ||
040 | |a DLC |b cze |c DLC |d DLC |d ABD025 | ||
050 | 0 | 0 | |a TX556.M5 |b B63 2009 |
245 | 0 | 4 | |a The sensory evaluation of dairy products / |c Stephanie Clark ... [et al.], editors |
250 | |a 2nd ed. | ||
260 | |a New York : |b Springer, |c c2009 | ||
300 | |a xv, 573 s. : |b il. (některé barev.) ; |c 24 cm | ||
500 | |a Rev. ed. of: Sensory evaluation of dairy products / F.W. Bodyfelt, J. Tobias, G.M. Trout. c1988 | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstřík | ||
653 | 0 | |a mléčné výrobky - senzorické hodnocení | |
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
650 | 0 | 7 | |a mléčné výrobky |x pp |7 psh8623 |2 psh |
700 | 1 | |a Clark, Stephanie |4 edt | |
700 | 1 | |a Bodyfelt, F. W. |q (Floyd W.) |t Sensory evaluation of dairy products | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198071372 |c 10001810 |d 20101005 |f 1873.00 |l 322 ÚMTK |s Štětina, Jiří |t 24 |