The sensory evaluation of dairy products

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Clark, Stephanie (Editor)
Bodyfelt, F. W. (Floyd W.)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: New York : Springer, 2009
Žánr/forma:monografie
ISBN:978-0-387-77406-0
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01068cam a22002774a 4500
001 000940522
003 CZ PrICT
005 20101005114614.0
007 ta
008 080827s2009 xxua f b |001 0 eng d
020 |a 978-0-387-77406-0 
040 |a DLC  |b cze  |c DLC  |d DLC  |d ABD025 
050 0 0 |a TX556.M5  |b B63 2009 
245 0 4 |a The sensory evaluation of dairy products /  |c Stephanie Clark ... [et al.], editors 
250 |a 2nd ed. 
260 |a New York :  |b Springer,  |c c2009 
300 |a xv, 573 s. :  |b il. (některé barev.) ;  |c 24 cm 
500 |a Rev. ed. of: Sensory evaluation of dairy products / F.W. Bodyfelt, J. Tobias, G.M. Trout. c1988 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
653 0 |a mléčné výrobky - senzorické hodnocení 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
650 0 7 |a mléčné výrobky  |x pp  |7 psh8623  |2 psh 
700 1 |a Clark, Stephanie  |4 edt 
700 1 |a Bodyfelt, F. W.  |q (Floyd W.)  |t Sensory evaluation of dairy products 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198071372  |c 10001810  |d 20101005  |f 1873.00  |l 322 ÚMTK  |s Štětina, Jiří  |t 24