Vliv soli na vlastnosti pšeničného těsta

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Havlíková, Marie (Autor práce)
Další autoři: Hampl, Jan, 1921-2009 (Vedoucí práce) 
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie  
Médium: Rukopis
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : 1977
Žánr/forma:disertace
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00807ntm a2200229 a 4500
001 000939519
003 CZ PrICT
005 20231113111656.0
007 ta
008 091217s1977 xr f m 000 0 cze
040 |a ABD025  |b cze  |9 1 
100 1 |a Havlíková, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv soli na vlastnosti pšeničného těsta  |h [rukopis] /  |c Marie Havlíková 
260 |a Praha :  |c 1977 
300 |a 139 s. 
502 |a Disertace--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze 
653 0 |a sůl 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
700 1 |a Hampl, Jan,  |d 1921-2009  |7 jn99240000260  |4 ths 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie  |7 ko20010091853 
910 |a ABD025 
996 |a 967  |b 3198068220  |c 191703  |d 20191126  |g V D 1428  |l Sklad  |t 11