High pressure processing of foods

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Doona, Christopher J. (Editor)
Feeherry, Florence E. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Ames, Iowa : [Chicago] : Blackwell; IFT Press, 2007
Edice:IFT Press series
Žánr/forma:elektronické knihy
ISBN:9780813809441 (alk. paper)
0813809444 (alk. paper)
9780470376409 (e-book)
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01343cam a2200361 a 4500
001 000937897
003 CZ PrICT
005 20200630104430.0
007 ta
008 070510s2007 xxua sb 001 0 eng d
020 |a 9780813809441 (alk. paper) 
020 |a 0813809444 (alk. paper) 
020 |a 9780470376409 (e-book) 
035 |a (OCoLC)ocn126230424 
035 |a (OCoLC)126230424 
040 |a DLC  |b cze  |c DLC  |d BAKER  |d BTCTA  |d C#P  |d YDXCP  |d DLC  |d ABD025 
050 0 0 |a TP371.75  |b .H54 2007 
245 0 0 |a High pressure processing of foods  |h [elektronický zdroj] /  |c editors, Christopher J. Doona, Florence E. Feeherry ; foreword by C. Patrick Dunne 
250 |a 1st ed. 
260 |a Ames, Iowa :  |b Blackwell;  |a [Chicago] :  |b IFT Press,  |c c2007 
300 |a xxv, 246 s. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
490 1 |a IFT Press series 
500 |a Elektronická verze přístupná pouze z domény vscht.cz 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
653 0 |a vysoký tlak(technologie) 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářství  |x pp  |7 psh8613  |2 psh 
700 1 |a Doona, Christopher J.  |4 edt 
700 1 |a Feeherry, Florence E.  |4 edt 
830 0 |a IFT Press series 
856 4 1 |u https://onlinelibrary.wiley.com/doi/book/10.1002/9780470376409  |y Plný text 
910 |a ABD025 
950 |a Wiley  |b 2008