High pressure processing of foods
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Ames, Iowa : [Chicago] :
Blackwell; IFT Press,
2007
|
Edice: | IFT Press series
|
Žánr/forma: | elektronické knihy |
ISBN: | 9780813809441 (alk. paper) 0813809444 (alk. paper) 9780470376409 (e-book) |
Témata: | |
On-line přístup: | Plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01343cam a2200361 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000937897 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20200630104430.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 070510s2007 xxua sb 001 0 eng d | ||
020 | |a 9780813809441 (alk. paper) | ||
020 | |a 0813809444 (alk. paper) | ||
020 | |a 9780470376409 (e-book) | ||
035 | |a (OCoLC)ocn126230424 | ||
035 | |a (OCoLC)126230424 | ||
040 | |a DLC |b cze |c DLC |d BAKER |d BTCTA |d C#P |d YDXCP |d DLC |d ABD025 | ||
050 | 0 | 0 | |a TP371.75 |b .H54 2007 |
245 | 0 | 0 | |a High pressure processing of foods |h [elektronický zdroj] / |c editors, Christopher J. Doona, Florence E. Feeherry ; foreword by C. Patrick Dunne |
250 | |a 1st ed. | ||
260 | |a Ames, Iowa : |b Blackwell; |a [Chicago] : |b IFT Press, |c c2007 | ||
300 | |a xxv, 246 s. : |b ill. ; |c 24 cm. | ||
490 | 1 | |a IFT Press series | |
500 | |a Elektronická verze přístupná pouze z domény vscht.cz | ||
504 | |a Includes bibliographical references and index. | ||
653 | 0 | |a vysoký tlak(technologie) | |
655 | 7 | |a elektronické knihy |7 fd186907 |2 czenas | |
650 | 0 | 7 | |a potravinářství |x pp |7 psh8613 |2 psh |
700 | 1 | |a Doona, Christopher J. |4 edt | |
700 | 1 | |a Feeherry, Florence E. |4 edt | |
830 | 0 | |a IFT Press series | |
856 | 4 | 1 | |u https://onlinelibrary.wiley.com/doi/book/10.1002/9780470376409 |y Plný text |
910 | |a ABD025 | ||
950 | |a Wiley |b 2008 |