Instrumental methods in food and beverage analysis

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Wetzel, David L. B. (Editor)
Charalambous, George (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: Amsterdam ; Oxford : Elsevier, 1998
Series:Developments in food science
Genre/form:elektronické knihy
ISBN:0-444-82018-3
Subjects:
Online Access:Získat plný text
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 01097nam a22003017i 4500
001 000936719
003 CZ PrICT
005 20080207085647.0
007 ta
008 980706s1998 xxkac fs 001 0 eng
020 |a 0-444-82018-3 
040 |a ABD025  |b cze  |9 1 
050 4 |a QD501 
245 0 0 |a Instrumental methods in food and beverage analysis  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by David Louis Bente Wetzel, George Charalambous 
260 |a Amsterdam ;  |b Elsevier,  |c c1998.  |a Oxford : 
300 |a xvi, 629p. :  |b ill., 1 port. ;  |c 25cm  |g online 
490 1 |a Developments in food science ;  |v 39 
500 |a Elektronická verze přístupná pouze z domény vscht.cz 
500 |a Includes index 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
653 0 |a potraviny - analýza 
650 0 7 |a analytická chemie  |x ch  |7 psh5653  |2 psh 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |x ch  |7 psh6130  |2 psh 
700 1 |a Wetzel, David L. B.  |4 edt 
700 1 |a Charalambous, George  |4 edt 
830 0 |a Developments in food science 
856 4 1 |u http://www.sciencedirect.com/science/bookseries/01674501 
910 |a ABD025