Instrumental methods in food and beverage analysis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Wetzel, David L. B. (Editor)
Charalambous, George (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Amsterdam ; Oxford : Elsevier, 1998
Edice:Developments in food science
Žánr/forma:elektronické knihy
ISBN:0-444-82018-3
Témata:
On-line přístup:Získat plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01097nam a22003017i 4500
001 000936719
003 CZ PrICT
005 20080207085647.0
007 ta
008 980706s1998 xxkac fs 001 0 eng
020 |a 0-444-82018-3 
040 |a ABD025  |b cze  |9 1 
050 4 |a QD501 
245 0 0 |a Instrumental methods in food and beverage analysis  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by David Louis Bente Wetzel, George Charalambous 
260 |a Amsterdam ;  |b Elsevier,  |c c1998.  |a Oxford : 
300 |a xvi, 629p. :  |b ill., 1 port. ;  |c 25cm  |g online 
490 1 |a Developments in food science ;  |v 39 
500 |a Elektronická verze přístupná pouze z domény vscht.cz 
500 |a Includes index 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
653 0 |a potraviny - analýza 
650 0 7 |a analytická chemie  |x ch  |7 psh5653  |2 psh 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |x ch  |7 psh6130  |2 psh 
700 1 |a Wetzel, David L. B.  |4 edt 
700 1 |a Charalambous, George  |4 edt 
830 0 |a Developments in food science 
856 4 1 |u http://www.sciencedirect.com/science/bookseries/01674501 
910 |a ABD025