Instrumental methods in food and beverage analysis
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Amsterdam ; Oxford :
Elsevier,
1998
|
Edice: | Developments in food science
|
Žánr/forma: | elektronické knihy |
ISBN: | 0-444-82018-3 |
Témata: | |
On-line přístup: | Získat plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01097nam a22003017i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000936719 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20080207085647.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 980706s1998 xxkac fs 001 0 eng | ||
020 | |a 0-444-82018-3 | ||
040 | |a ABD025 |b cze |9 1 | ||
050 | 4 | |a QD501 | |
245 | 0 | 0 | |a Instrumental methods in food and beverage analysis |h [elektronický zdroj] / |c edited by David Louis Bente Wetzel, George Charalambous |
260 | |a Amsterdam ; |b Elsevier, |c c1998. |a Oxford : | ||
300 | |a xvi, 629p. : |b ill., 1 port. ; |c 25cm |g online | ||
490 | 1 | |a Developments in food science ; |v 39 | |
500 | |a Elektronická verze přístupná pouze z domény vscht.cz | ||
500 | |a Includes index | ||
655 | 7 | |a elektronické knihy |7 fd186907 |2 czenas | |
653 | 0 | |a potraviny - analýza | |
650 | 0 | 7 | |a analytická chemie |x ch |7 psh5653 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská chemie |x ch |7 psh6130 |2 psh |
700 | 1 | |a Wetzel, David L. B. |4 edt | |
700 | 1 | |a Charalambous, George |4 edt | |
830 | 0 | |a Developments in food science | |
856 | 4 | 1 | |u http://www.sciencedirect.com/science/bookseries/01674501 |
910 | |a ABD025 |