Handbook of food science, technology and engineering

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Hui, Y.H. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton : CRC, 2006
Žánr/forma:encyklopedie
ISBN:1-57444-551-0 (Vol. 1)
0-8493-9848-7 (Vol. 2)
1-57444-552-9 (Vol. 3)
0-8493-9849-5 (Vol. 4)
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy Vol. 1 322 ÚMTK
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy Vol. 2 322 ÚMTK
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy Vol. 3 322 ÚMTK
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy Vol. 4 322 ÚMTK