Fenaroli's handbook of flavor ingredients : adapted from the Italian language works of Giovanni Fenaroli
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Cleveland :
CRC,
1975
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 0-87819-533-5 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | Vol. 1 | 111 ÚOT | 93/77 | V B 9 |
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | Vol. 2 | 111 ÚOT | 94/77 | V B 9 |
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | Vol. 1/2 | 323 ÚAPV | V 8084 | |
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | Vol. 2/2 | 323 ÚAPV | 8085 |