Fenaroli's handbook of flavor ingredients : adapted from the Italian language works of Giovanni Fenaroli

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Fenaroli, Giovanni (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cleveland : CRC, 1975
Žánr/forma:monografie
ISBN:0-87819-533-5
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy Vol. 1 111 ÚOT 93/77 V B 9
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy Vol. 2 111 ÚOT 94/77 V B 9
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy Vol. 1/2 323 ÚAPV V 8084
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy Vol. 2/2 323 ÚAPV 8085