Technologický význam kyanogenních glykosidů peckového ovoce

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Voldřich, Michal (Autor práce)
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze  
Médium: Rukopis
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : 1989
Žánr/forma:disertace
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00697ntm a22002054a 4500
001 000930007
003 CZ PrICT
005 20200330110057.0
008 041015s1989 xr f m |||| 0 cze
040 |a ABD025  |b cze 
100 1 |a Voldřich, Michal  |4 dis 
245 1 0 |a Technologický význam kyanogenních glykosidů peckového ovoce  |h [rukopis] /  |c Michal Voldřich 
260 |a Praha :  |c 1989 
300 |a 104 s. 
502 |a Disertace--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze 
653 0 |a ovoce 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze  |7 kn20010710384 
910 |a ABD025 
996 |a 967  |b 3198054437  |c 09001713  |d 20091230  |g V D 2180  |l Sklad  |t 11