Technologický význam kyanogenních glykosidů peckového ovoce
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Korporace: | |
Médium: | Rukopis |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Praha :
1989
|
Žánr/forma: | disertace |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00697ntm a22002054a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000930007 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20200330110057.0 | ||
008 | 041015s1989 xr f m |||| 0 cze | ||
040 | |a ABD025 |b cze | ||
100 | 1 | |a Voldřich, Michal |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Technologický význam kyanogenních glykosidů peckového ovoce |h [rukopis] / |c Michal Voldřich |
260 | |a Praha : |c 1989 | ||
300 | |a 104 s. | ||
502 | |a Disertace--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze | ||
653 | 0 | |a ovoce | |
655 | 7 | |a disertace |7 fd132024 |2 czenas | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |7 kn20010710384 | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a 967 |b 3198054437 |c 09001713 |d 20091230 |g V D 2180 |l Sklad |t 11 |