Functional foods : biochemical and processing aspects
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Boca Raton :
CRC,
1998
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 1-56676-487-4 (vol. 1) 1-56676-902-7 (vol. 2) |
Témata: | |
On-line přístup: | Získat plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01200nam a22003374a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000907248 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20090420141958.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 031024m19982002xxua f |001 0 engo | ||
020 | |a 1-56676-487-4 (vol. 1) | ||
020 | |a 1-56676-902-7 (vol. 2) | ||
040 | |a ABD025 |b cze | ||
245 | 0 | 0 | |a Functional foods : |b biochemical and processing aspects / |c edited by G. Mazza, John Shi, Marc LeMaguer |
250 | |a 1st ed. | ||
260 | |a Boca Raton : |b CRC, |c 1998-2002 | ||
300 | |a 2 sv. | ||
653 | 0 | |a byliny - terapeutické užití | |
653 | 0 | |a farmakognosie | |
653 | 0 | |a funkční potraviny | |
653 | 0 | |a potravinářský průmysl | |
653 | 0 | |a výživa | |
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Mazza, G. |4 edt | |
700 | 1 | |a Shi, John |4 edt | |
700 | 1 | |a LeMaguer, Marc |4 edt | |
856 | 4 | |u http://www.foodnetbase.com/ejournals/books/book_summary/summary.asp?id=891 | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198002271 |c 03000234 |d 20030212 |f 4180.00 |l 323 ÚAPV |s Cejpek, Karel |t 24 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198002757 |c 03001081 |d 20031024 |f 2790.00 |l 323 ÚAPV |s Schulzová, Věra |t 24 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198015272 |c 00001297 |d 20001214 |f 2673.00 |l 323 ÚAPV |s Pánek, Jan |t 24 |