Functional foods : biochemical and processing aspects

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Mazza, G. (Editor)
Shi, John (Editor)
LeMaguer, Marc (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton : CRC, 1998
Žánr/forma:monografie
ISBN:1-56676-487-4 (vol. 1)
1-56676-902-7 (vol. 2)
Témata:
On-line přístup:Získat plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01200nam a22003374a 4500
001 000907248
003 CZ PrICT
005 20090420141958.0
007 ta
008 031024m19982002xxua f |001 0 engo
020 |a 1-56676-487-4 (vol. 1) 
020 |a 1-56676-902-7 (vol. 2) 
040 |a ABD025  |b cze 
245 0 0 |a Functional foods :  |b biochemical and processing aspects /  |c edited by G. Mazza, John Shi, Marc LeMaguer 
250 |a 1st ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC,  |c 1998-2002 
300 |a 2 sv. 
653 0 |a byliny - terapeutické užití 
653 0 |a farmakognosie 
653 0 |a funkční potraviny 
653 0 |a potravinářský průmysl 
653 0 |a výživa 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
700 1 |a Mazza, G.  |4 edt 
700 1 |a Shi, John  |4 edt 
700 1 |a LeMaguer, Marc  |4 edt 
856 4 |u http://www.foodnetbase.com/ejournals/books/book_summary/summary.asp?id=891 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198002271  |c 03000234  |d 20030212  |f 4180.00  |l 323 ÚAPV  |s Cejpek, Karel  |t 24 
996 |a VSCHT  |b 3198002757  |c 03001081  |d 20031024  |f 2790.00  |l 323 ÚAPV  |s Schulzová, Věra  |t 24 
996 |a VSCHT  |b 3198015272  |c 00001297  |d 20001214  |f 2673.00  |l 323 ÚAPV  |s Pánek, Jan  |t 24