Functional foods : biochemical and processing aspects
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Boca Raton :
CRC,
1998
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 1-56676-487-4 (vol. 1) 1-56676-902-7 (vol. 2) |
Témata: | |
On-line přístup: | Získat plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Internet
Získat plný textStav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | Vol. 1 | 323 ÚAPV | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | Vol. 2 | 323 ÚAPV | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | Vol. 2 | 323 ÚAPV |