Functional foods : biochemical and processing aspects

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Mazza, G. (Editor)
Shi, John (Editor)
LeMaguer, Marc (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton : CRC, 1998
Žánr/forma:monografie
ISBN:1-56676-487-4 (vol. 1)
1-56676-902-7 (vol. 2)
Témata:
On-line přístup:Získat plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Získat plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy Vol. 1 323 ÚAPV
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy Vol. 2 323 ÚAPV
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy Vol. 2 323 ÚAPV