Encyclopédie chimique. Tome V., Applications de chimie inorganique. 5e fascicule, Le verre et le Cristal. Atlas /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Henrivaux, Jules, 1848-1913 (Autor)
Další autoři: Frémy, Edmond, 1814-1894 (Editor)
Becquerel, Antoine Henri, 1852-1908 (Editor)
Berthelot, Marcellin, 1827-1907 (Editor)
Bourgoin, Edme-Alfred, 1836-1897 (Editor)
Dunod, Pierre-Charles, 1830-1884 (Nakladatel, vydavatel)
Médium: Kniha
Jazyk:francouzština
Vydáno: Paris : Dunod, éditeur, 1883
Žánr/forma:encyklopedie
Témata:
On-line přístup:Digitalizovaný exemplář (Bibliothèque interuniversitaire de santé (Paris) - Internet Archive)
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!

Internet

Digitalizovaný exemplář (Bibliothèque interuniversitaire de santé (Paris) - Internet Archive)
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Prezenčně - vzácný tisk  Požadavek Historický fond Trezor HF C 1542