Die Gährungschemie wissenschaftlich begründet und in ihrer Anwendung auf die Bierbrauerei, Branntweinbrennerei, Hefenerzeugung, Weinbereitung und Essigfabrikation. II. Band. 2. Theil, Die Bereitung des Weines und die Essigfabrikation /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Balling, Karel Napoleon, 1805-1868 (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:němčina
Vydáno: Prag : Friedrich Tempsky, 1855
Žánr/forma:příručky
Témata:
On-line přístup:Digitalizovaný dokument
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Digitalizovaný dokument
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Vzácný tisk - do badatelny
Historický fond 2. Bd, 2. Th. (1855) Trezor HF C 850