Encyclopédie chimique. Tome X., Applications de chimie organique. Analyse des matières alimentaires et recherche de leurs falsifications /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Girard, Charles, 1837-1918 (Author) 
Other Authors: Dupré, August, 1835-1907 (Author) 
Bordas, Frédéric, 1860-1936 (Author) 
Sanglé-Ferrière, Charles-Louis-Maurice, 1860- (Author) 
Brévans, Jacques de (Author) 
Frémy, Edmond, 1814-1894 (Editor) 
Arson, Alexandre, činný 19. století (Editor) 
Audouin, Paul, 1835-1920 (Editor) 
Becquerel, Antoine Henri, 1852-1908 (Editor) 
Dunod, Ch., Vve (Publisher) 
Format: Book
Language:French
Published: Paris : Vve Ch. Dunod & P. Vicq, éditeurs, 1894
Genre/form:encyklopedie
Subjects:
Online Access:Digitalizovaný exemplář (Bibliothèque interuniversitaire de santé (Paris) - Internet Archive)
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image

Internet

Digitalizovaný exemplář (Bibliothèque interuniversitaire de santé (Paris) - Internet Archive)
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Rare print - to studyroom
Rare books collection Trezor HF C 1542