Encyclopédie chimique. Tome X., Applications de chimie organique. Analyse des matières alimentaires et recherche de leurs falsifications /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Girard, Charles, 1837-1918 (Autor) 
Další autoři: Dupré, August, 1835-1907 (Autor) 
Bordas, Frédéric, 1860-1936 (Autor) 
Sanglé-Ferrière, Charles-Louis-Maurice, 1860- (Autor) 
Brévans, Jacques de (Autor) 
Frémy, Edmond, 1814-1894 (Editor) 
Arson, Alexandre, činný 19. století (Editor) 
Audouin, Paul, 1835-1920 (Editor) 
Becquerel, Antoine Henri, 1852-1908 (Editor) 
Dunod, Ch., Vve (Nakladatel, vydavatel) 
Médium: Kniha
Jazyk:francouzština
Vydáno: Paris : Vve Ch. Dunod & P. Vicq, éditeurs, 1894
Žánr/forma:encyklopedie
Témata:
On-line přístup:Digitalizovaný exemplář (Bibliothèque interuniversitaire de santé (Paris) - Internet Archive)
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Digitalizovaný exemplář (Bibliothèque interuniversitaire de santé (Paris) - Internet Archive)
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Vzácný tisk - do badatelny
Historický fond Trezor HF C 1542