Anleitung zum Gebrauche des Sacharometers bei der Erzeugung und Prüfung der Bierwürzen zur Bestimmung ihres Extractgehaltes : so wie zur vergleichsweisen Beurtheilung der Qualität der Biere mit Rücksicht auf das Bierbesteuerungsgesetz vom 15. Dezember 1852
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | němčina |
Vydáno: |
Prag :
Verlag der J.G. Calve'schen Buchhandlung,
1855
|
Žánr/forma: | příručky |
Témata: | |
On-line přístup: | Digitalizovaný dokument |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01848cam a22003977i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000605082 | ||
003 | CZ PrSTK | ||
005 | 20210812111227.0 | ||
008 | 970902s1855 xr f 000 ger | ||
040 | |a ABA013 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 094.5 |x Tisky (19. století) |2 Konspekt |9 12 | |
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 543.6:663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 543.63 |2 MRF | ||
080 | |a 547.458.2 |2 MRF | ||
080 | |a 663.4 |2 MRF | ||
080 | |a 663.52 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Balling, Karel Napoleon, |d 1805-1868 |7 jk01010700 | |
245 | 1 | 0 | |a Anleitung zum Gebrauche des Sacharometers bei der Erzeugung und Prüfung der Bierwürzen zur Bestimmung ihres Extractgehaltes : |b so wie zur vergleichsweisen Beurtheilung der Qualität der Biere mit Rücksicht auf das Bierbesteuerungsgesetz vom 15. Dezember 1852 / |c von Karl Balling |
264 | 1 | |a Prag : |b Verlag der J.G. Calve'schen Buchhandlung, |c 1855 | |
300 | |a iv, 29 stran, iii složené listy obrazové přílohy : |b tabulky |c 22 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Tištěno novogotickým písmem | ||
561 | |a Na titulní straně oválné razítko Bœhm. Stænd. techn. Institut |5 CZ-PrSTK | ||
563 | |a Vazba poloplátěná knihovnická tmavá, na hřbetě zlaté identifikační údaje |5 CZ-PrSTK | ||
650 | 0 | 7 | |a pivovarský průmysl |x pp |7 psh8794 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a sacharosa |x ch |7 psh6151 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a analýza potravin |x ch |7 psh14116 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a výroba alkoholických nápojů |7 ph276448 |2 czenas |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
856 | 4 | 1 | |u http://data.onb.ac.at/ABO/%2BZ226414705 |y Digitalizovaný dokument |z Bez proxy |
910 | |a ABA013 |b C 848 | ||
996 | |a HF |b HF605082 |d 19500101 |g C 848 |l Trezor HF |t 82 |