Mikrobiologické zkoumání potravin
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1959
|
Žánr/forma: | učebnice vysokých škol |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01103nam a2200289 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000229239 | ||
003 | CZ PrSTK | ||
005 | 20210419135634.0 | ||
008 | 030210s1959 xr f 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA013 |b cze | ||
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |2 Konspekt |9 22 | |
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 579.083 |2 MRF | ||
080 | |a (075.8) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Hampl, Bohuš, |d 1899-1975 |7 jk01033302 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Mikrobiologické zkoumání potravin / |c Bohuš Hampl |
250 | |a 2. rozš.. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1959 | ||
300 | |a 104 s. | ||
500 | |a Učeb. texty: VŠCHT, Praha, f. potravinářské technologie | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
650 | 0 | 7 | |a potraviny |x pp |7 psh8616 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a mikrobiologická analýza |7 ph437934 |2 czenas |
655 | 7 | |a učebnice vysokých škol |7 fd133772 |2 czenas | |
910 | |a ABA013 |b II 159623 | ||
996 | |a STK |b 2660387358 |c 159623/001 |f 7.30 |g II 159623 |l Sklad |s vazba STK |t 14 |