Mikrobiologické zkoumání potravin

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959
Žánr/forma:učebnice vysokých škol
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01103nam a2200289 a 4500
001 000229239
003 CZ PrSTK
005 20210419135634.0
008 030210s1959 xr f 000 0 cze d
040 |a ABA013  |b cze 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 579.083  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Hampl, Bohuš,  |d 1899-1975  |7 jk01033302  |4 aut 
245 1 0 |a Mikrobiologické zkoumání potravin /  |c Bohuš Hampl 
250 |a 2. rozš.. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1959 
300 |a 104 s. 
500 |a Učeb. texty: VŠCHT, Praha, f. potravinářské technologie 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a potraviny  |x pp  |7 psh8616  |2 psh 
650 0 7 |a mikrobiologická analýza  |7 ph437934  |2 czenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
910 |a ABA013  |b II 159623 
996 |a STK  |b 2660387358  |c 159623/001  |f 7.30  |g II 159623  |l Sklad  |s vazba STK  |t 14