Káva : její složení a změny při pražení : její význam a účinky se zvláštním zřetelem na kávu kafeinu prostou
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Praha :
Josef Koblic,
1937
|
Edice: | Zprávy Ministerstvem veřejných prací autorizované Výzkumné a kontrolní stanice (chemicko-analytické laboratoře) přísežného chemika inž. Josefa Koblice v Praze II., 907
|
Žánr/forma: | referáty |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
EOD: | if ($data): ?> endif; ?> |
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Sklad, k vypůjčení
Požadavek |
Fond NTK | Sklad | 29294 |