Technologie potravin II

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kadlec, Pavel, 1940- (Autor) 
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002
ISBN:80-7080-510-2
Témata:
On-line přístup:Digitalizovaný dokument
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Digitalizovaný dokument
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT Sklad V Ps 1067/2
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT dotisk 2007 Sklad V Ps 1067 g
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT dotisk 2008 Sklad V Ps 1067/2 d
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2002 2 g V Ps 1067/2 c
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2002 2 h V Ps 1067/2 e
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2002 2 i V Ps 1067/2 f
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2002 2 a F 20845/2 a
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2002 2 b F 20845/2 b
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2002 2 c F 20845/2 c
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2002 2 d F 20845/2 d
Volný výběr, k vypůjčení – Vypůjčeno do: 02.05.2024
Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2002 2 f V Ps 1067/2 b
Volný výběr, nepůjčuje se Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2002 2 e V Ps 1067/2 a
Volný výběr, nepůjčuje se Fond NTK 3.NP, regál 3B/189 TP370 .K33 2002 2 z F 20845/2 z