Využití nových metod při stanovení listerií v potravinách : disertační práce

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Pejchalová, Marcela (Autor práce)
Další autoři: Pazlarová, Jarmila (Vedoucí práce)
Vytřasová, Jarmila (Vedoucí práce)
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav biochemie a mikrobiologie  
Médium: Rukopis
Jazyk:čeština
Vydáno: 2001
Žánr/forma:disertace
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01410ntm a2200325 a 4500
001 000072266
003 CZ PrSTK
005 20060519102140.0
008 020130s2001 xr cze
040 |a ABA013  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
080 |a 579.67(043)  |2 undef 
100 1 |a Pejchalová, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Využití nových metod při stanovení listerií v potravinách :  |b disertační práce /  |c Marcela Pejchalová ; školitel Jarmila Pazlarová ; školitel Jarmila Vytřasová 
246 3 3 |a New methods of detection of listeria in foodstuffs 
260 |c 2001 
300 |a 110, [3] l. :  |b il. 
500 |a Resumé v češtině a angličtině 
502 |a Disertace (Ph.D.)--Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav biochemie a mikrobiologie, Praha, 2001 
504 |a Obsahuje bibliografii 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
650 0 7 |a mikrobiologické techniky  |x zd  |7 psh12831  |2 psh 
650 0 7 |a látky v potravinách  |x ch  |7 psh6162  |2 psh 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |x pp  |7 psh8614  |2 psh 
700 1 |a Pazlarová, Jarmila  |4 ths 
700 1 |a Vytřasová, Jarmila  |4 ths 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Ústav biochemie a mikrobiologie  |7 kn20020321360 
910 |a ABA013  |b K 58546/1 z 
996 |a STK  |b 2660205792  |c 0286/2002  |f 226.00  |g K 58546/1 z  |l Sklad  |t 11 
997 |a SL