Atlas geometrie : geometrie krásná a užitečná

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Voráčová, Šárka, 1973- (Author, Editor) 
Other Authors: Csachová, Lucia (Author) 
Hájková, Vladimíra, 1960- (Author) 
Hromadová, Jana (Author) 
Moravcová, Vlasta (Author) 
Richter, Jaroslav (Author) 
Surynková, Petra, 1983- (Author) 
Šarounová, Alena (Author) 
Šaroun, Jakub (Author)
Šrubař, Jiří (Author) 
Štauberová, Zuzana, 1961- (Author) 
Tichý, Vladimír, 1953- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2022
Series:Atlas (Academia)
Genre/form:populárně-naučné publikace
obrazové publikace
popular works
pictorial works
ISBN:978-80-200-3336-9
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6D/173 QA445 .V67 2022 A 59385