Individuální nepřetržité máčení zrna pšeničného a kukuřičného v destilované vodě a jejich fysikální změny
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
V Brně :
Vysoká škola zemědělská : A. Píša [distributor],
1934
|
Edice: | Sborník Vysoké školy zemědělské v Brně
|
Žánr/forma: | sborníky |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
EOD: | if ($data): ?> endif; ?> |
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Sklad, k vypůjčení
Požadavek |
Fond NTK | C/29 | Sklad | 49348 |