Hledání aktuálního tématu : nové využití průmyslového dědictví ve studentských projektech na ČVUT

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Aulík, Jan, 1958- (Author) 
Other Authors: Cikán, Miroslav, 1964- (Author) 
Červinka, Jan, 1978- (Author) 
Daďa, Jaroslav, 1974- (Author) 
Efler, Tomáš, 1979- (Author) 
Fragner, Benjamin, 1945- (Author) 
Girsa, Václav, 1945- (Author) 
Hájek, Karel, 1972- (Author) 
Hájek, Petr, 1970- (Author) 
Hlaváček, Michal, 1951- (Author) 
Jehlík, Jan, 1959- (Author) 
Kraus, David, 1970- (Author) 
Novotný, Tomáš, 1954- (Author) 
Plicka, Ivan, 1958- (Author) 
Popelová, Lenka, 1976- (Author) 
Pustějovský, Jan, 1984- (Author) 
Redčenkov, Boris, 1969- (Author) 
Soukenka, Vladimír, 1953- (Author) 
Šenberger, Tomáš, 1950- (Author) 
Šépka, Jan, 1969- (Author) 
Šourek, Michal, 1960- (Author) 
Valouch, Štěpán, 1977- (Author) 
Stibral, Jan, 1928-2019 (Author) 
Zavřel, Zdeněk, 1943- (Author) 
Cassling, Robin, 1967- (Translator) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : České vysoké učení technické v Praze, Výzkumné centrum průmyslového dědictví Fakulty architektury, 2022
Genre/form:sborníky
papers of several authors
ISBN:978-80-01-07005-5
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/160 NA6400 .A95 2022 B 20414