Methodology for classification and evaluation of the industrial heritage from the perspective of heritage management - water management

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Caletka, Martin, 1989- (Author) 
Other Authors: Dráb, Aleš, 1974- (Author) 
Dzuráková, Miriam (Author, Editor) 
Forejtníková, Milena (Author) 
Honek, David, 1988- (Author, Editor) 
Hudcová, Hana (Author) 
Julínek, Tomáš, 1975- (Author) 
Račoch, Radka, 1993- (Author, Editor) 
Rozkošný, Miloš (Author) 
Kuča, Karel, 1961- (Author) 
Borovcová, Alena, 1971- (Author) 
Drnek, Kryštof, 1985- (Author) 
Kolka, Miroslav, 1976- (Author) 
Matěj, Miloš, 1960- (Author) 
Ryšková, Michaela (Author, Editor) 
Urbánek, Radim, 1967- (Author) 
Frajer, Jindřich, 1984- (Author) 
Létal, Aleš, 1973- (Author) 
Pavelková Chmelová, Renata (Author) 
Bolom-Kotari, Sixtus, 1982- (Author) 
Sviták, Zbyněk, 1955- (Author) 
Vyskočil, Aleš, 1973- (Author) 
Format: Book
Language:English
Published: Brno : T.G. Masaryk Water Research Institute, p.r.i. : National Heritage Institute, 2022
Series:Research for practice ; volume 1
Genre/form:metodické příručky
methodological manuals
ISBN:978-80-88484-02-8
978-80-88484-03-5
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 04257cam a2200889 i 4500
001 001879507
003 CZ PrSTK
005 20230921103010.0
007 ta
008 230615s2022 xr abehf f 001 0 eng d
015 |a cnb003525120 
020 |a 978-80-88484-02-8  |q (Výzkumný ústav vodohospodářský T.G. Masaryka ;  |q brožováno) 
020 |z 978-80-88484-03-5  |q (elektronická kniha) 
035 |a (OCoLC)1393198842 
040 |a BOA001  |b cze  |d OLA001  |d ABA013  |e rda 
043 |a e-xr--- 
050 4 |a TC65.3  |b .C35 2022 
072 7 |a 626/627  |x Vodní stavitelství. Vodní hospodářství  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 626/627  |2 MRF 
080 |a 930.85:338.45  |2 MRF 
080 |a 7.025.3/.4  |2 MRF 
080 |a 719  |2 MRF 
080 |a 626/628(091)  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (072)  |2 MRF 
100 1 |a Caletka, Martin,  |d 1989-  |7 jo20231179720  |4 aut 
245 1 0 |a Methodology for classification and evaluation of the industrial heritage from the perspective of heritage management - water management /  |c authors of the texts: Martin Caletka, Aleš Dráb, Miriam Dzuráková, Milena Forejtníková, David Honek, Hana Hudcová, Tomáš Julínek, Radka Račoch, Miloš Rozkošný, Karel Kuča, Alena Borovcová, Kryštof Drnek, Miroslav Kolka, Miloš Matěj, Michaela Ryšková, Radim Urbánek, Jindřich Frajer, Aleš Létal, Renata Pavelková, Sixtus Bolom-Kotari, Zbyněk Sviták, Aleš Vyskočil 
246 3 0 |a Water management 
250 |a Edition: first 
264 1 |a Brno :  |b T.G. Masaryk Water Research Institute, p.r.i. :  |b National Heritage Institute,  |c 2022 
300 |a 382 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), mapy, plány, faksimile ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Research for practice ;  |v volume 1 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a hydrotechnické stavby  |x vo  |7 psh14071  |2 psh 
650 0 7 |a památková péče  |x um  |7 psh11716  |2 psh 
650 0 7 |a vodní stavby  |7 ph116611  |2 czenas 
650 0 7 |a průmyslové dědictví  |7 ph816327  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana kulturního dědictví  |7 ph137196  |2 czenas 
650 0 7 |a památková péče  |7 ph123918  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny vodního hospodářství  |7 ph527849  |2 czenas 
650 0 9 |a hydraulic structures  |2 eczenas 
650 0 9 |a industrial heritage  |2 eczenas 
650 0 9 |a protection of cultural heritage  |2 eczenas 
650 0 9 |a historic preservation  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of water management  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a metodické příručky  |7 fd132826  |2 czenas 
655 9 |a methodological manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Dráb, Aleš,  |d 1974-  |7 jo2011555977  |4 aut 
700 1 |a Dzuráková, Miriam  |7 ola20211103838  |4 aut  |4 edt 
700 1 |a Forejtníková, Milena  |7 xx0264491  |4 aut 
700 1 |a Honek, David,  |d 1988-  |7 jo20231179746  |4 aut  |4 edt 
700 1 |a Hudcová, Hana  |7 ola20211103834  |4 aut 
700 1 |a Julínek, Tomáš,  |d 1975-  |7 mzk2004148507  |4 aut 
700 1 |a Račoch, Radka,  |d 1993-  |7 jo20231179753  |4 aut  |4 edt 
700 1 |a Rozkošný, Miloš  |7 ola2011631549  |4 aut 
700 1 |a Kuča, Karel,  |d 1961-  |7 jn20010310024  |4 aut 
700 1 |a Borovcová, Alena,  |d 1971-  |7 mzk2011657456  |4 aut 
700 1 |a Drnek, Kryštof,  |d 1985-  |7 jo2013789494  |4 aut 
700 1 |a Kolka, Miroslav,  |d 1976-  |7 mzk2010584024  |4 aut 
700 1 |a Matěj, Miloš,  |d 1960-  |7 jo2004249802  |4 aut 
700 1 |a Ryšková, Michaela  |7 mzk2008479398  |4 aut  |4 edt 
700 1 |a Urbánek, Radim,  |d 1967-  |7 mzk2003175479  |4 aut 
700 1 |a Frajer, Jindřich,  |d 1984-  |7 mzk2014807689  |4 aut 
700 1 |a Létal, Aleš,  |d 1973-  |7 mzk2015878966  |4 aut 
700 1 |a Pavelková Chmelová, Renata  |7 osa2014812480  |4 aut 
700 1 |a Bolom-Kotari, Sixtus,  |d 1982-  |7 js20060324002  |4 aut 
700 1 |a Sviták, Zbyněk,  |d 1955-  |7 mzk2007417519  |4 aut 
700 1 |a Vyskočil, Aleš,  |d 1973-  |7 jo2006333727  |4 aut 
810 2 |a Výzkumný ústav vodohospodářský T.G. Masaryka.  |t Výzkum pro praxi 
910 |a ABA013  |b B 20529 
996 |a STK  |b 2660518299  |c 1490/2023  |d 20230915  |f 764.00  |g B 20529  |v TC65 .3 .C35 2022  |l 4.NP, regál 4B/088  |t 04  |0 D