Ambice : architektura osmdesátých let = Ambitions : the architecture of the eighties

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vorlík, Petr, 1973- (Author, Editor) 
Other Authors: Guzik, Hubert, 1975- (Author, Editor) 
Beran, Lukáš, 1978- (Author) 
Brůhová, Klára, 1985- (Author) 
Bykov, Alex, 1985- (Author) 
Dulla, Matúš, 1950- (Author) 
Franc, Martin, 1973- (Author) 
Jirkalová, Karolína, 1976- (Author) 
Kracík, Matyáš, 1985- (Author) 
Kužvartová, Lenka, 1986- (Author) 
Mlynčeková, Lucia, 1991- (Author) 
Pavel, Miroslav, 1985- (Author) 
Pokorná, Tereza, 1991- (Author) 
Roubal, Petr, 1975- (Author) 
Savická, Pavla, 1990- (Author) 
Ullmannová, Klára (Author, Translator) 
Vicherková, Veronika (Author) 
Zikmund, Jan, 1981- (Author) 
Cassling, Robin, 1967- (Translator) 
Format: Book
Language:Czech
English
Published: Praha : České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, 2022
Genre/form:kolektivní monografie
ISBN:978-80-01-07028-4
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/139 NA1031 .V67 2022 A 58754