A natural history of beer
"A celebration of beer-its science, its history, and its impact on human culture. What can beer teach us about biology, history, and the natural world? From ancient Mesopotamian fermentation practices to the resurgent American craft brewery, Rob DeSalle and Ian Tattersall peruse the historical...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
New Haven ; London :
Yale University Press,
2019
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 978-0-300-23367-4 978-0-300-26468-5 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, k vypůjčení | Fond NTK | 3.NP, regál 3B/201 | TP577 .D47 2019 | A 58289 |