A natural history of beer

"A celebration of beer-its science, its history, and its impact on human culture. What can beer teach us about biology, history, and the natural world? From ancient Mesopotamian fermentation practices to the resurgent American craft brewery, Rob DeSalle and Ian Tattersall peruse the historical...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: DeSalle, Rob, 1954- (Autor) 
Další autoři: Tattersall, Ian, 1945- (Autor) 
Wynne, Patricia, 1945- (Ilustrátor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: New Haven ; London : Yale University Press, 2019
Žánr/forma:monografie
ISBN:978-0-300-23367-4
978-0-300-26468-5
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3B/201 TP577 .D47 2019 A 58289