Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy

"Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika. Okrem nevyhnutných teoretických základov je v učebnici uvedené množstvo matematických modelov, príkladov, výpočtov a úloh...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Ačai, Pavel (Autor)
Další autoři: Valík, Ľubomír (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:slovenština
Vydáno: Bratislava : Slovenská technická univerzita v Bratislave, 2020
Edice:Edícia vysokoškolských učebníc
Žánr/forma:učebnice vysokých škol
ISBN:978-80-227-5050-9
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 444 ÚFMT