Český a moravský les : jeho počátky, současný stav a výhled do budoucnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Draštík, Pavel, 1961- (Author) 
Other Authors: Polívka, Martin (Author, Editor, Photographer) 
Matějíček, Jiří, 1952- (Author) 
Pokorný, Petr, 1972- (Author, Photographer) 
Pokorný, Radek (Author) 
Vašíček, Jaromír, 1954- (Author) 
Bílek, Lukáš (Author) 
Vacek, Stanislav, 1954- (Author, Photographer) 
Vacek, Zdeněk (Author, Editor) 
Mikeska, Miroslav, 1961- (Author, Photographer) 
Podrázský, Vilém, 1961- (Author) 
Macháček, Zdeněk (Author) 
Kajfosz, Radek, 1980- (Author) 
Červený, Jaroslav, 1952- (Author, Photographer) 
Zahradník, Petr, 1958- (Author, Photographer) 
Zahradníková, Marie, 1983- (Author) 
Remeš, Jiří, 1973- (Author, Photographer) 
Štícha, Václav (Author) 
Bystrický, Roman (Author, Photographer) 
Sedlecký, Miroslav (Author) 
Flora, Martin, 1970- (Author) 
Sůvová, Zdenka, 1978- (Author) 
Kinský, Václav, 1968- (Author, Photographer) 
Kocian, Matúš, 1969- (Author) 
Cílek, Václav, 1955- (Author, Editor, Photographer) 
Jiroušek, Jiří, 1975- (Photographer) 
Smejkal, Jiří (Photographer) 
Baláš, Martin (Photographer) 
Prausová, Romana, 1972- (Photographer) 
Přibáň, Václav, 1956- (Photographer) 
Novák, Pavel (Photographer)
Lizoňová, Dominika, 1995- (Illustrator) 
Svoboda, Jiří, 1965- (Illustrator) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Dokořán, 2022
Genre/form:kolektivní monografie
collective monographs
ISBN:978-80-7675-041-8
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 5th floor, shelf 5C/419 SD217 .C94 D73 2022 A 57735