Cereals and cereal-based foods : functional benefits and technological advances for nutrition and healthcare
"This book volume sheds light on the health benefits of selected cereal grains, processing technologies of cereals, specific roles of bioactive compounds of cereals in chronic disease prevention, and traditional and latest technologies to improve the functional benefits of cereal-based products...
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Palm Bay, FL, USA ; Burlington, ON, Canada : Boca Raton, FL, USA ; Abingdon, Oxon, UK :
Apple Academic Press ; Apple Academic Press,
2022
|
Edice: | Innovations in plant science for better health
|
Žánr/forma: | sborníky |
ISBN: | 978-1-77188-944-5 978-1-77463-788-3 978-1-00308-197-5 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC |