Cereals and cereal-based foods : functional benefits and technological advances for nutrition and healthcare

"This book volume sheds light on the health benefits of selected cereal grains, processing technologies of cereals, specific roles of bioactive compounds of cereals in chronic disease prevention, and traditional and latest technologies to improve the functional benefits of cereal-based products...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Goyal, Megh Raj (Editor) 
Kaur, Kamaljit (Editor) 
Jaspreet Kaur, 1971- (Editor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Palm Bay, FL, USA ; Burlington, ON, Canada : Boca Raton, FL, USA ; Abingdon, Oxon, UK : Apple Academic Press ; Apple Academic Press, 2022
Edice:Innovations in plant science for better health
Žánr/forma:sborníky
ISBN:978-1-77188-944-5
978-1-77463-788-3
978-1-00308-197-5
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC