Improvizace : architektura osmdesátých let = Improvisation : the architecture of the eighties

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brůhová, Klára, 1985- (Author) 
Other Authors: Bukačová, Jana (Author) 
Guzik, Hubert, 1975- (Author) 
Kužvartová, Lenka, 1986- (Author) 
Petříček, Miroslav, 1951- (Author) 
Tomášek, Marcel, 1971- (Author) 
Ullmannová, Klára (Author)
Vicherková, Veronika (Author) 
Vorlík, Petr, 1973- (Editor) 
Zikmund, Jan, 1981- (Editor) 
Cassling, Robin, 1967- (Translator) 
Format: Book
Language:Czech
English
Published: V Praze : České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, 2021
Genre/form:katalogy výstav
ISBN:978-80-01-06902-8
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/139 NA1031 .B78 2021 A 57606