Lidová architektura v jižních Čechách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Škabrada, Jiří, 1946- (Author, Editor) 
Other Authors: Kuča, Karel, 1961- (Author) 
Náprstek, Ivan, 1983- (Author) 
Pešta, Jan, 1973- (Author) 
Tykal, Roman, 1956- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : SOVAMM, 2021
Genre/form:kolektivní monografie
collective monographs
ISBN:978-80-907440-1-1
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 03503cam a2200889 i 4500
001 001876367
003 CZ PrSTK
005 20220422102925.0
007 ta
008 210226s2021 xr abehf 001 0 cze d
015 |a cnb003310038 
020 |a 978-80-907440-1-1  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1284973994 
040 |a BOA001  |b cze  |d ABA013  |e rda 
041 0 |a cze  |b eng  |b ger 
043 |a e-xr---  |b e-xr-cc  |2 czenas 
050 4 |a NA208  |b .Š53 2021 
072 7 |a 72  |x Architektura  |2 Konspekt  |9 21 
080 |a 72.031.4  |2 MRF 
080 |a 325  |2 MRF 
080 |a 711.437  |2 MRF 
080 |a 728.6  |2 MRF 
080 |a 631.2  |2 MRF 
080 |a 624.01/.07  |2 MRF 
080 |a 692  |2 MRF 
080 |a 719  |2 MRF 
080 |a (437.31-13)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Škabrada, Jiří,  |d 1946-  |7 jn20000620359  |4 aut  |4 edt 
245 1 0 |a Lidová architektura v jižních Čechách /  |c Jiří Škabrada a kol. - Jiří Škabrada, Karel Kuča, Ivan Náprstek, Jan Pešta, Roman Tykal 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Brno :  |b SOVAMM,  |c 2021 
300 |a 725 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), mapy, plány, faksimile ;  |c 30 cm +  |e 1 CD-ROM 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
338 |a počítačový disk  |b cd  |2 rdacarrier 
500 |a Podnázev v tiráži: odborná a metodická publikace Jihočeského kraje 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
546 |a Anglické a německé resumé 
650 0 7 |a lidová architektura  |x au  |7 psh121  |2 psh 
650 0 7 |a osídlení  |x au  |7 psh306  |2 psh 
650 0 7 |a vesnice  |x au  |7 psh274  |2 psh 
650 0 7 |a venkov  |x au  |7 psh13780  |2 psh 
650 0 7 |a obytné budovy  |x au  |7 psh174  |2 psh 
650 0 7 |a zemědělské stavby  |x ze  |7 psh13472  |2 psh 
650 0 7 |a stavební konstrukce  |x st  |7 psh10497  |2 psh 
650 0 7 |a části staveb  |x st  |7 psh10535  |2 psh 
650 0 7 |a památková péče  |x um  |7 psh11716  |2 psh 
650 0 7 |a lidová architektura  |7 ph122300  |2 czenas  |z Česko 
650 0 7 |a osídlování  |7 ph285153  |2 czenas  |z Česko 
650 0 7 |a vesnice  |7 ph127041  |2 czenas  |z Česko 
650 0 7 |a venkovské obytné domy  |7 ph116564  |2 czenas  |z Česko 
650 0 7 |a zemědělské stavby  |7 ph127624  |2 czenas  |z Česko 
650 0 7 |a stavební konstrukce  |7 ph116279  |2 czenas 
650 0 7 |a části staveb  |7 ph165169  |2 czenas 
650 0 7 |a památková péče  |7 ph123918  |2 czenas  |z Česko 
650 0 9 |a vernacular architecture  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a land settlement  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a villages  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a cottages  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a farm structures  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a structures  |2 eczenas 
650 0 9 |a building parts  |2 eczenas 
650 0 9 |a historic preservation  |z Czechia  |2 eczenas 
651 7 |a Čechy jižní (Česko)  |7 ge131648  |2 czenas 
651 9 |a Bohemia, Southern (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Kuča, Karel,  |d 1961-  |7 jn20010310024  |4 aut 
700 1 |a Náprstek, Ivan,  |d 1983-  |7 jo2017959515  |4 aut 
700 1 |a Pešta, Jan,  |d 1973-  |7 xx0008589  |4 aut 
700 1 |a Tykal, Roman,  |d 1956-  |7 mzk2002160984  |4 aut 
910 |a ABA013  |b B 19825 
996 |a STK  |b 2660525498  |c 438/2022  |d 20220413  |f 1450.00  |g B 19825  |v NA208 .Š53 2021  |l 6.NP, regál 6B/134  |t 04  |0 D