Prostory pro gastronomii
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Korporace: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština angličtina |
Vydáno: |
V Praze :
České vysoké učení technické,
2021
|
Žánr/forma: | příručky |
ISBN: | 978-80-01-06719-2 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, k vypůjčení | Fond NTK | 6.NP, regál 6B/170 | NA7855 .S79 2021 | A 57394 | |
Volný výběr, k vypůjčení
– Vypůjčeno do: 13.05.2024
Rezervovat |
Fond NTK | 6.NP, regál 6B/170 | NA7855 .S79 2021 a | A 57394 a |