Prostory pro gastronomii

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Stýblo, Zbyšek, 1952- (Autor) 
Další autoři: Lipš, Zdeněk, 1947- (Autor) 
Korporace: České vysoké učení technické v Praze. Ústav nauky o budovách (Nakladatel, vydavatel) 
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
angličtina
Vydáno: V Praze : České vysoké učení technické, 2021
Žánr/forma:příručky
ISBN:978-80-01-06719-2
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 6.NP, regál 6B/170 NA7855 .S79 2021 A 57394
Volný výběr, k vypůjčení – Vypůjčeno do: 13.05.2024
Fond NTK 6.NP, regál 6B/170 NA7855 .S79 2021 a A 57394 a