Návrh popisu a vyhodnocení historických hornických děl

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Večeřa, Josef, 1959- (Author, Photographer)
Other Authors: Jírů, Roman, 1961- (Author)
Neunerová, Věra (Author)
Pecina, Vratislav, 1961- (Author)
Pešlová, Gabriela (Author)
Platová, Klára (Author)
Přibil, Martin, 1975- (Author)
Šarič, Radko, 1962- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Česká geologická služba, 2021
Genre/form:kolektivní monografie
výkladové slovníky
collective monographs
explanatory dictionaries
ISBN:978-80-7075-930-1
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection New books 4th floor TN65 .3 .V43 2021 A 57046