Návrh popisu a vyhodnocení historických hornických děl

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Večeřa, Josef, 1959- (Author, Photographer) 
Other Authors: Jírů, Roman, 1961- (Author) 
Neunerová, Věra (Author)
Pecina, Vratislav, 1961- (Author) 
Pešlová, Gabriela (Author)
Platová, Klára (Author)
Přibil, Martin, 1975- (Author) 
Šarič, Radko, 1962- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Česká geologická služba, 2021
Genre/form:kolektivní monografie
výkladové slovníky
collective monographs
explanatory dictionaries
ISBN:978-80-7075-930-1
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 3rd floor, shelf 3B/063 TN65 .3 .V43 2021 A 57046