Živá půda : praktický manuál

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimek, Miloslav, 1956- (Author) 
Other Authors: Elhottová, Dana (Author) 
Fuksa, Pavel, 1973- (Author) 
Hynšt, Jaroslav (Author) 
Kobes, Milan, 1970- (Author) 
Kvítek, Tomáš, 1950- (Author) 
Malý, Stanislav (Author) 
Moudrý, Jan, 1946- (Author) 
Rozsypal, Roman, 1950- (Author) 
Tajovský, Karel, 1958- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2021
Genre/form:příručky
ISBN:978-80-200-3199-0
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 02516cam a2200637 i 4500
001 001875255
003 CZ PrSTK
005 20210924140159.0
007 ta
008 210722s2021 xr a f f 001 0 cze d
015 |a cnb003241422 
020 |a 978-80-200-3199-0  |q (vázáno) 
040 |a ABA001  |b cze  |d BOA001  |d ABA013  |e rda 
050 4 |a S591  |b .Š56 2021 
072 7 |a 631  |x Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 631.4  |2 MRF 
080 |a 631.46  |2 MRF 
080 |a 574:631.4  |2 MRF 
080 |a 631.472.5  |2 MRF 
080 |a 631.41  |2 MRF 
080 |a 332.3  |2 MRF 
080 |a 631.6.02  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Šimek, Miloslav,  |d 1956-  |7 jn20010309106  |4 aut 
245 1 0 |a Živá půda :  |b praktický manuál /  |c Miloslav Šimek, Dana Elhottová, Pavel Fuksa, Jaroslav Hynšt, Milan Kobes, Tomáš Kvítek, Stanislav Malý, Jan Moudrý, Roman Rozsypal, Karel Tajovský 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Academia,  |c 2021 
300 |a 323 stran :  |b ilustrace (převážně barevné) ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
650 0 7 |a půdoznalství  |x ze  |7 psh13294  |2 psh 
650 0 7 |a půdní biologie  |x ze  |7 psh13296  |2 psh 
650 0 7 |a ekologie  |x bi  |7 psh972  |2 psh 
650 0 7 |a ochrana životního prostředí  |x bi  |7 psh1024  |2 psh 
650 0 7 |a půda  |7 ph116001  |2 czenas 
650 0 7 |a půdní biologie  |7 ph124951  |2 czenas 
650 0 7 |a ekologie půdy  |7 ph874628  |2 czenas 
650 0 7 |a půdní organismy  |7 ph198764  |2 czenas 
650 0 7 |a humus  |7 ph114731  |2 czenas 
650 0 7 |a vlastnosti půdy  |7 ph198765  |2 czenas 
650 0 7 |a využití půdy  |7 ph150535  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana půdy  |7 ph135506  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Elhottová, Dana  |7 xx0067751  |4 aut 
700 1 |a Fuksa, Pavel,  |d 1973-  |7 mzk2006324236  |4 aut 
700 1 |a Hynšt, Jaroslav  |7 mzk2016900474  |4 aut 
700 1 |a Kobes, Milan,  |d 1970-  |7 jcu2010587061  |4 aut 
700 1 |a Kvítek, Tomáš,  |d 1950-  |7 mzk2004148308  |4 aut 
700 1 |a Malý, Stanislav  |7 jx20110715007  |4 aut 
700 1 |a Moudrý, Jan,  |d 1946-  |7 ola2003191630  |4 aut 
700 1 |a Rozsypal, Roman,  |d 1950-  |7 uzp2007365862  |4 aut 
700 1 |a Tajovský, Karel,  |d 1958-  |7 jn20000620379  |4 aut 
910 |a ABA013  |b A 56914 
996 |a STK  |b 2660524374  |c 845/2021  |d 20210922  |f 365.00  |g A 56914  |v S591 .Š56 2021  |l 5.NP, regál 5C/404  |t 04  |0 K