Rozhovory : architektura osmdesátých let

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Beran, Lukáš, 1978- (Author) 
Other Authors: Brůhová, Klára, 1985- (Author) 
Bukačová, Jana (Author) 
Fialová, Irena, 1961- (Author) 
Guzik, Hubert, 1975- (Author) 
Jirkalová, Karolína, 1976- (Author) 
Klanc, Tomáš (Author) 
Koukalová, Šárka, 1975- (Author) 
Kužvartová, Lenka, 1986- (Author) 
Mlynčeková, Lucia, 1991- (Author) 
Novotná, Eva, 1979- (Author) 
Pavel, Miroslav, 1985- (Author) 
Pokorná, Tereza, 1991- (Author) 
Popelová, Lenka, 1976- (Author) 
Směták, Pavel (Author) 
Ullmannová, Klára (Author)
Veverka, Lukáš (Author) 
Vicherková, Veronika (Author) 
Zikmund, Jan, 1981- (Author) 
Vorlík, Petr, 1973- (Editor) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, 2020
Genre/form:autobiografické vzpomínky
rozhovory
ISBN:978-80-01-06778-9
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/139 NA1031 .B47 2020 A 56699