Rozhovory : architektura osmdesátých let

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Beran, Lukáš, 1978- (Author)
Other Authors: Brůhová, Klára, 1985- (Author)
Bukačová, Jana (Author)
Fialová, Irena, 1961- (Author)
Guzik, Hubert, 1975- (Author)
Jirkalová, Karolína, 1976- (Author)
Klanc, Tomáš (Author)
Koukalová, Šárka, 1975- (Author)
Kužvartová, Lenka, 1986- (Author)
Mlynčeková, Lucia, 1991- (Author)
Novotná, Eva, 1979- (Author)
Pavel, Miroslav, 1985- (Author)
Poláčková, Tereza, 1991- (Author)
Popelová, Lenka, 1976- (Author)
Směták, Pavel (Author)
Ullmannová, Klára (Author)
Veverka, Lukáš (Author)
Vicherková, Veronika (Author)
Zikmund, Jan, 1981- (Author)
Vorlík, Petr, 1973- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, 2020
Genre/form:autobiografické vzpomínky
rozhovory
ISBN:978-80-01-06778-9
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection New books 4th floor NA1031 .B47 2020 A 56699