Nepostavená : architektura osmdesátých let

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vorlík, Petr, 1973- (Author, Editor) 
Other Authors: Brůhová, Klára, 1985- (Author, Editor) 
Bukačová, Jana (Author) 
Čechová, Kateřina, 1984- (Author) 
Kužvartová, Lenka, 1986- (Author) 
Pokorná, Tereza, 1991- (Author) 
Pospíšil, Martin, 1962- (Author) 
Vicherková, Veronika (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : České vysoké učení technické v Praze, Fakulta architektury, 2020
Genre/form:kolektivní monografie
collective monographs
ISBN:978-80-01-06734-5
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/139 NA1031 .V672 2020 A 56698