Postavit domy nestačí : vizuální kultura a veřejný prostor města Brna v období po druhé světové válce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koryčánek, Rostislav, 1972- (Author) 
Other Authors: Kořínková, Jana, 1981- (Author) 
Koželouhová, Anna, 1985- (Author) 
Kubínová, Šárka, 1988- (Author) 
Písaříková, Jana (Author) 
Sedlák, Jaroslav, 1982- (Author) 
Svobodová, Šárka, 1980- (Author) 
Šrámek, Jan, 1983- (Author) 
Tabor, Jan, 1944-2021 (Author) 
Šimek, Radek, 1961- (Translator) 
Koryčánková, Petra (Translator) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Vysoké učení technické v Brně, Fakulta výtvarných umění, 2015
Genre/form:kolektivní monografie
collective monographs
ISBN:978-80-214-5301-2
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/178 NA9241 .C92 B765 2015 A 56603