Dějiny umění v českých zemích 800-2000

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švácha, Rostislav, 1952- (Author, Editor) 
Other Authors: Petrasová, Taťána, 1961- (Author, Editor) 
Benešovská, Klára, 1950- (Author) 
Bregantová, Polana, 1954- (Author) 
Bukovinská, Beket, 1943- (Author) 
Bydžovská, Lenka, 1956- (Author) 
Dobalová, Sylva, 1973- (Author) 
Hlaváčková, Hana, 1940- (Author) 
Hlobil, Ivo, 1942-2021 (Author) 
Hnídková, Vendula, 1978- (Author) 
Chlíbec, Jan, 1953- (Author) 
Konečný, Lubomír, 1946- (Author) 
Kratochvíl, Petr, 1950- (Author) 
Krummholz, Martin, 1974- (Author) 
Kubínová, Kateřina, 1975- (Author) 
Lahoda, Vojtěch, 1955-2019 (Author) 
Lencová, Jaroslava, 1935- (Author) 
Mádl, Martin, 1967- (Author) 
Machalíková, Pavla, 1972- (Author) 
Merhautová, Anežka, 1919-2015 (Author) 
Muchka, Ivan, 1946- (Author) 
Nešlehová, Mahulena, 1944- (Author) 
Panochová, Ivana, 1973- (Author) 
Panušková, Lenka (Author) 
Prix, Dalibor, 1961- (Author) 
Purš, Ivo, 1964- (Author) 
Studničková, Milada, 1955- (Author) 
Šroněk, Michal, 1952- (Author) 
Trnková, Petra, 1976- (Author) 
Vácha, Štěpán, 1976- (Author) 
Valeš, Tomáš, 1984- (Author) 
Všetečková, Zuzana, 1949- (Author) 
Winter, Tomáš, 1974- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: V Řevnicích : v Praze : Arbor vitae societas ; Ústav dějin umění Akademie věd České republiky, 2017
Genre/form:kolektivní monografie
collective monographs
ISBN:978-80-88283-02-7
978-80-904534-8-7
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Not for loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/087 N6823 .Š83 2017 B 19446