Food composition and nutrition tables = Die Zusammensetzung der Lebensmittel, Nährwert-Tabellen = La composition des aliments, tableaux des valeurs nutritives

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Souci, Siegfried Walter, 1904- (Autor) 
Další autoři: Fachmann, W. (Autor) 
Kraut, Heinrich, 1893-1992 (Autor) 
Andersen, Gaby (Editor)
Korporace: Německo. Bundesministerium für Ernährung, Landwirtschaft und Forsten (Jiná role) 
Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie (Editor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
němčina
francouzština
Vydáno: Stuttgart : MedPharm Scientific Publishers, 2016
Žánr/forma:přehledy
tabulky
ISBN:978-3-8047-5072-2
978-3-8047-5073-9
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 323 ÚAPV