Microbial fermentation and enzyme technology

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Thatoi, H. N. (Editor) 
Mohapatra, Pradeep K. Das, 1978- (Editor) 
Mohapatra, Sonali (Editor) 
Mondal, Keshab C., 1969- (Editor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton ; London ; New York : CRC Press, Taylor & Francis Group, 2020
Žánr/forma:sborníky
ISBN:978-0-3671-8384-4
9780429061257
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3B/171 TP248 .27 .M53 M53 2020 A 56041