The chemistry of food
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Unifikovaný název: | Chemie potravin. English |
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Chichester :
Wiley - Blackwell,
2020
|
Žánr/forma: | učebnice vysokých škol textbooks (higher) |
ISBN: | 978-1-119-53764-9 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, k vypůjčení | Fond NTK | 3.NP, regál 3B/191 | TP372 .5 .V4513 2020 | B 19326 | |
Volný výběr, nepůjčuje se | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3B/191 | TP372 .5 .V4513 2020 a | V Po 568 | |
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC |