The chemistry of food

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Velíšek, Jan, 1946- (Autor) 
Unifikovaný název:Chemie potravin. English
Další autoři: Koplík, Richard (Autor) 
Cejpek, Karel, 1967- (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Chichester : Wiley - Blackwell, 2020
Žánr/forma:učebnice vysokých škol
textbooks (higher)
ISBN:978-1-119-53764-9
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3B/191 TP372 .5 .V4513 2020 B 19326
Volný výběr, nepůjčuje se Fond VŠCHT 3.NP, regál 3B/191 TP372 .5 .V4513 2020 a V Po 568
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC